Een echt bier voor echte krijgers

Alfa Bier is één van de hoofdsponsors van de Strong Viking-runs. Een reeks evenementen die door het gehele land plaatsvindt met als doel fysiek en mentaal sterker worden, teamwork en het verleggen van grenzen. En dat alles met een uitdagend parcours, vol modder en zware obstakels. Trouw zijn aan jezelf en aan wat je kan zijn is dus essentieel, wat ook geldt voor Alfa Bier.

 

Tooters beloonde de runs met iets waarnaar deelnemers – veelal mannen en stoere vrouwen – het meest verlangen na deze fysieke uitputtingsslag: een ijskoud biertje. Want wat is er nou lekkerder dan een biertje, na een persoonlijke strijd tegen jezelf en de natuur? 

We creëerden een fantastische en meeslepende ervaring toen de helden de race beëindigden: terwijl ze door de afkoeltent liepen begroette een levensechte Alfa-mascotte hen met veel enthousiasme en verspreidden onze promotors ijskoude biertjes.   

 

Aan het einde van deze twee dagen werden meer dan 6500 blikjes Alfa in de handen van deze modderige heren en dames gelegd - een echte merkervaring en een blijvende herinnering aan een top event. Cheers!

©tooters2018 | A member of the Institute of Ideas

  • Facebook Tooters
  • Instagram Tooters
  • LinkedIn Tooters
  • YouTube Tooters